Poletni tabori za učence

  • Zveza prijateljev mladine v času poletnih počitnic pripravlja dva tabora za učence. KREATIVNA ANGLEŠČINA v Poreču (5.r. -9.r.) in TABOR NEMŠČINE v Marburgu (12-16 let). Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način.  Več informacij in prijavnice dobite tukaj.
  • Zavod sv. Stanislava (Ljubljana Šentvid) v tednu od 8. do 14. julija 2019 organizira POLETNI JEZIKOVNI TEDEN ANGLEŠKEGA JEZIKA. Teden je namenjen vsem učencem od 6.r. do 9.r., ki bi radi izpopolnili ali nadgradili svoje znanje angleščine. V ceno 230 evrov so vključene vse dejavnosti po programu, pripomočke, varstvo in animacijo, bivanje in polni penzion v Jegličevem dijaškem domu in nezgodno zavarovanje.  Prijavnice in informacije lahko dobite pri svetovalni delavki ali na spletni strani.
  • V Dvorcu Rakičan bodo v času poletnih počitnic organizirali tri programe: VESELE ANGLEŠKE POČITNICE, VESELE LIKOVNE POČITNICE in VESELE POČITNICE S KONJI. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24 urnim varstvom) PROGRAM. Program bo poučen in raznolik.  Več informacij o terminih izvedbe in ceni lahko najdete na spletni strani.
(Skupno 111 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v NOVICE. Zaznamek za trajno povezavo.