Počitnice so pred vrati

Drage učenke in učenci,

visoke temperature zadnjih dni nas opominjajo, da prihaja čas poletnih počitnic in zagotovo se jih vsi veselimo. Šolsko leto, ki je za nami, nas je zopet preizkušalo in precej časa je bila vaša učilnica vaš dom. Letošnje leto smo v pouk na daljavo vstopili že bolj izkušeni, a še vedno velja, da je šolski prostor tisti, kjer pridobite največ znanja, kjer se družite s sošolci in prijatelji ter z zaposlenimi  in preživljate brezskrbno mladost. Upajmo, da bomo v prihodnem letu ves čas v šoli in da bo ta virus nekako ukročen.
Danes je dan, ko ste dobili spričevala, v katerih je vpisano vaše celoletno delo. Upam, da ste celo leto delali tako, da ste danes na svoj uspeh ponosni in da se zavedate, kakšna vrednota je znanje in kje vse vam bo pridobljeno znanje koristilo. Čestitam vam za vaš učni uspeh, za vsa priznanja, ki ste jih dosegli na tekmovanjih ter za vse velike in male osebne in skupne uspehe. Jutri pa se začne za vas najlepši del leta – poletne počitnice. Preživite jih brezskrbno, a varno. Lotite se aktivnosti, ki jih imate radi, ki vas izpolnjujejo in osrečujejo. Pri tem ne pozabite na lastno varnost in varnost drugih. Naj bodo počitnice doma, v hribih, na morju ali kakšnem izletu zanimive, polne novih doživetij in izkušenj. Bodite zdravi, veseli in razigrani, naužijte se počitnic in srečno do 1. septembra!

Spoštovani starši,
zahvaljujem se vam za vašo pomoč, sodelovanje in strpnost skozi celotno šolsko leto. Tudi vam želim vse dobro, veliko zdravja in lep poletni oddih.

Srečno vsem!
Andreja Urh, ravnateljica

Poslanica ministrice za šolstvo

Vabilo ministra za zdravje k cepljenju proti covidu-19

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v NOVICE. Zaznamek za trajno povezavo.