Odprtje vrtcev in šole

Spoštovani,

zagotovo ste seznanjeni, da bomo predvidoma 18. 5. 2020 ponovno odprli vrata vrtcev in osnovnih šol za učence I. triade in teden kasneje za devetošolce. Delo v vrtcih in šolah bomo zasnovali tako, da se bomo varovali pred novimi okužbami koronavirusa, hkrati pa se bodo počutili otroci v vrtcih in šolah varni ter sprejeti, druženje pa bomo prilagodili trenutnim razmeram. Priprava na odprtje zahteva določene načrte, ki jih bomo pripravili naslednji teden in vas o njih tudi obvestili. V priponkah so osnovna obvestila za starše otrok vrtca in učencev I. triade, predpisana izjava, ki jo morajo starši podpisati pred prihodom otroka v vrtec ali šolo ter opredelitve zdravstvenih omejitev za otroke.

Za devetošolce bodo informacije objavljene naknadno, učenci od 4. do 8. razreda pa bodo predvidoma šolsko leto zaključili s poukom na daljavo. V šole bomo povabili tiste učence, kjer se bodo popravljale negativne ocene ali so kakšne druge učne težave.

Vsem učencem želimo še naprej uspešno šolsko delo; do pričetka poletnih počitnic je še malo časa, zato bodite vztrajni in delovni še naprej, živite zdravo in ohranjajte dobro voljo ter pogum in optimizem.  Zahvaljujemo pa se tudi staršem za vso podporo – zavedamo se, da brez vaše pomoči in spodbud pouka na daljavo ne bi bilo.

Vodstvo in kolektiv šole ter vrtca

   Obvestilo šola          Microsoft Word: pisanje in urejanje dokumentov – Aplikacije v ...      Izjava šola

  Obvestilo vrtec          Microsoft Word: pisanje in urejanje dokumentov – Aplikacije v ...     Izjava vrtec

  Opredelitve RSK

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v NOVICE. Zaznamek za trajno povezavo.