Obvestilo

Spoštovani,
kot ste že obveščeni, se v  sredo, 3. 6. 2020, vračajo k pouku v šolo učenci od 6. do 8. razreda.
Pouk lahko obiskujejo samo zdravi otroci, prvi dan pouka pa naj prinesejo učenci v šolo podpisano Izjavo pred vstopom otroka v šolo.
Pouk bo potekal pod pogoji, ki jih od nas zahteva MIZŠ, ZRSŠ in NIJZ.
Pouk bo potekal časovno po urniku, kot je bil pred razglasitvijo pandemije. S poukom pričenjamo ob 8.00, zaključimo ob 14. 10. Šolski prevozi bodo potekali tako kot pred pandemijo. Kombiji in avtobusi bodo polno zasedeni, zato naj učenci med prevozom uporabljajo zaščitne maske. Priporočilo ministrstva je, da če starši lahko, da sami pripeljete otroke v šolo (če imate v tem času kakšno pot mimo šole), vendar ne pred 7. 30.  Pešci naj pridejo v šolo ob 7.50.
Zaščitne maske naj bi uporabljali učenci, starejši od 12 let, v javnih prostorih, kjer ni možno ohranjati razdalje 1, 5 m, zato starejši učenci na hodnikih in v garderobi šole uporabljajo maske.
Učenci bodo imeli ves dan pouk v matični učilnici in sicer 6. razred v učilnici GUM, 7. razred v učilnici TJA in 8. razred v učilnici SLJ. V sredo prinesejo učenci v šolo vse šolske potrebščine potem pa jih domov ne bodo nosili. Učenci naj imajo s seboj tudi plastenko z vodo.

Lep pozdrav, veliko zdravja in vsem čim bolj uspešen začetek pouka v šolskih prostorih.

Andreja Urh
ravnateljica

Izjava pred vstopom v šolo

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v NOVICE. Zaznamek za trajno povezavo.