Začetek novega šolskega leta

S 1. septembrom 2016 je v OŠ Blaža Arniča Luče vstopilo 181 učencev; 69 jih je na razredni,  86 na predmetni stopnji in 26 učencev je na podružnični šoli v Solčavi. K šoli spada tudi vrtec, kjer je v 3, 5 oddelkih 56 otrok. Učni načrti za osnovno šolo in kurikulum za vrtec nam narekuje vsakodnevni ritem življenja, ki pa se ga trudimo nadgraditi s številnimi dejavnostmi, ki bogatijo naš delovni vsakdan. Sodelujemo v številnih projektih, naši učenci so vsa leta uspešni na tekmovanjih iz znanj, lahko se pohvalimo, da so naši učenci zelo dobri športniki.

Trudimo se aktivno sodelovati na različnih področjih in tako vsakemu posamezniku nuditi možnost vsestranskega razvoja in dobrega počutja v šoli oz. vrtcu. Naše vodilo je Z roko v roki na poti do novih znanj – in res si želimo in se trudimo, da to vodilo živi vsak dan, za vsakega učenca oz. otroka v vrtcu.

Naj bo šolsko leto 2016/17 uspešno, polno novih znanj,  naj bo igrivo in radoživo za vse, ki soustvarjamo utrip življenja na OŠ Blaža Arniča Luče.

Ravnateljica:
Andreja Urh

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v NOVICE, OBVESTILA. Zaznamek za trajno povezavo.