DECEMBRSKI DOGODKI

©foto: Rok Rakun/ppr.siVeseli december je bil v šoli in vrtcu precej živahen.

Na Miklavžev dan smo obeležili 150-letnico organiziranega šolstva v Lučah in ob tem pripravili dobrodelni koncert, kjer so v prvem delu nastopili otroci vrtca ter učenci šole, v drugem delu pa so naš praznik s svojimi melodijami obogatili glasbeniki zasedbe The Moonlighting Orchestra.

 


img_2_1702759620461

12. 12. smo v Solčavi uradno otvorili telovadnico. Veselju učencem podružnice so se pridružili številni domačini in visoki gostje. Novi prostori bodo namenjeni rekreaciji otrok in odraslih, kulturnim dogodkom, svoje prostore pa bodo dobila tudi različna društva in knjižnica.

 


IMG_3398Le dan kasneje, 13. 12.2023, pa je otroke vrtca in učence 1. ter 2. razreda v Lučah obiskal Božiček. Otroci in starši so si najprej ogledali predstavo Jelka in nagajiva miška v izvedbi Pravljične frtine, otroke je z darili razveselil Božiček. Otroci vrtca so s svojimi mentoricami pripravili božični bazar, kjer so obiskovalcem ponudili čudovite božične kreacije in dobrote. Dogodek je potekal v soorganizaciji Občine Luče in društva Tone Mlačnik Luče.

Na obeh dogodkih v Lučah smo zbirali dobrodelne prispevke za šolski sklad. Za prejete donacije se vsem obiskovalcem iskreno zahvaljujemo, o višini sredstev pa bomo seznanili svet staršev in svet šole na prihodnjih sejah.

 

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v DOGODKI, NOVICE, ŠOLA. Zaznamek za trajno povezavo.