IZMENJEVALNICA OTROŠKIH KNJIG, IGRAČ IN OBLAČIL

UTRINEK IZ IZMENJEVALNICE OTROŠKIH IGRAČV mescu aprilu smo v tednu od 17. do 21. aprila izvedli izmenjevalnico otroških knjig, igrač in oblačil. S tem smo obeležili svetovni dan Zemlje in svetovni dan knjige.

Učenci ste cel teden pridno prinašali predvsem knjige in igrače, ki so bile večinoma res dobro ohranjene in so komaj čakale na nove lastnike. Devetošolke so vsako jutro skrbno popisale, kaj in koliko stvari ste prinesli in tisti, ki ste prinesli največ, ste bili tudi prvi, ki ste si v petek lahko izbrali želene knjige in igrače. V učilnici nemščine je bilo tako na razpolago zares veliko število igrač, družabnih iger in knjig, nekoliko manj pa oblačil in obutve. Dogajanje je bilo skozi celotno dopoldne živahno in polno vznemirjenja.

Zares veseli dejstvo, da ste na izmenjevalnici sodelovali v tako velikem številu in da nihče ni potarnal, da kakšne igrače ali knjige ne bi vzel, ker ni nova. Tako smo ugotovili, da ko se nečesa naveličamo, tega ni potrebno vreči v smeti. Kar se nam valja v kotu omare, bo razveselilo nekoga drugega. In zato ne bo potrebno iti v trgovino.

Hvala vsem učencem, ki ste sodelovali, devetošolkam Nini, Špeli, Hani in Maši za pomoč ter učiteljicam, ki ste spodbujale učence, da prispevajo svoj delež k izmenjevalnici. Vabljeni tudi prihodnje leto.

Nekaj utrinkov pa si lahko ogledate tukaj.

Knjižničarki

(Skupno 139 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v DOGODKI, NOVICE, ŠOLA z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.